Thursday, October 6, 2011

support member


huarrrggghhhhhhhhh!!!!! selamat hari raya..hahaha..lama bercuti + banyak keroje = blog ni terbiar sepi...banyak yang nak dikongsi..tapi masa tak mengizinkan ditambah pula beberapa kekangan lain..

entry kali ni aku nak bantu kawan mana yang mampu..1st time jejak kaki kat Melaka ni, kawan pertama aku adalah saudara Zamri Mohamad..dia ni mengajar seni teater kat KYM ni..orangnya sungguh unik dan luar biasa..hahahaha...seusia aku hidup, tak pernah dapat kawan macam ni..tapi memang best la kawan dengan dia..


aku dan Zamri sewaktu sedang serius bertugas


tapi aku bukan nak cerita pasal mamat ni sangat..aku nak cerita tentang projek terbaru beliau..mamat ni otak bisnes dia boleh tahan gak ligat..so baru-baru ni dia ada buka bisnes printing secara kecil-kecilan..nak tau lebih lanjut??? sila kunjungi blog beliau dengan mengklik link dibawah...

http://malauazam.blogspot.com/

atapun boleh add facebook beliau = Malauazam Mohamad

so sesiapa yang berminat, boleh la hubungi En.Zamri ni..harga yang ditawarkan pun agak murah..kualiti pun terjamin..sama-sama la kita pakat-pakat bantu orang-orang kita...

3 comments:

Anonymous said...

tak best pun entri kali ni. Mamat tu, Mamat penyanyi kumpulan Exist ke?

razlan ab razak said...

bukan..CEO tu...bukan CEO kym la tapi...

MALAU said...

Mamat tu : takder apa pun yang lebih kat mamat ni. Banyak kekurangannya. Mamat ni ucapkan terima kasih kat razlan sebab bantu untuk promote. tapi sebenarnya promosi pasal baju takder dalam blog. ada dalam facebook. layari dan add lah facebook mamat ni.

* Ceo apa tu incik razlan??